Search found 4 matches

by Unitystep
Fri Mar 07, 2014 5:14 am
Forum: Production, Hardware & Technical
Topic: Ableton Live 9: Audio Effects Won't Show Up
Replies: 5
Views: 1238

Re: Ableton Live 9: Audio Effects Won't Show Up

I don't know why, but randomly one day, none of my Audio Effects show up, in fact, nothing shows up except the external plug-ins like Massive and such. I had 'Sounds' selected just to show that the problem isn't only with Audio Effects, I also typed out that the problem is effecting everything exce...
by Unitystep
Thu Mar 06, 2014 12:36 am
Forum: Production, Hardware & Technical
Topic: Ableton Live 9: Audio Effects Won't Show Up
Replies: 5
Views: 1238

Ableton Live 9: Audio Effects Won't Show Up

I don't know why, but randomly one day, none of my Audio Effects show up, in fact, nothing shows up except the external plug-ins like Massive and such. Not even the folders I had put under the "Places" section. I have fixed this before but that was when I first got this new laptop to produce on whic...
by Unitystep
Wed Jan 22, 2014 12:35 am
Forum: Production, Hardware & Technical
Topic: A Problem In Ableton Live 9
Replies: 2
Views: 754

Re: A Problem In Ableton Live 9

That is because your amp plugin is not in the "main bass" channel, it is affecting both "main bass" and "subbass". You need to click and drag it so that it is right next to the massive plugin. As you can see in your picture, there is some gray space between them. If that doesn't clear things up, I ...
by Unitystep
Tue Jan 21, 2014 10:46 pm
Forum: Production, Hardware & Technical
Topic: A Problem In Ableton Live 9
Replies: 2
Views: 754

A Problem In Ableton Live 9

So, I'm having a problem mapping something. I shall explain exactly what I am trying to do. I grouped a Massive patch with an Instrument Rack, and I chained a different Massive patch to it. It looks like this: http://i.imgur.com/zdEWA16.png I clicked on the first thing on the list, titled "Main Bass...