ef

hardware, software, tips and tricks
Forum rules
By using this "Production" sub-forum, you acknowledge that you have read, understood and agreed with our terms of use for this site. Click HERE to read them. If you do not agree to our terms of use, you must exit this site immediately. We do not accept any responsibility for the content, submissions, information or links contained herein. Users posting content here, do so completely at their own risk.

Quick Link to Feedback Forum
Locked
User avatar
RedCyan
Posts: 10
Joined: Mon Aug 12, 2013 4:26 am
Location: US
Contact:

ef

Post by RedCyan » Sat Sep 07, 2013 3:45 pm

111111111111111111111111111111111111111111111
Last edited by RedCyan on Sun Nov 17, 2013 4:57 am, edited 1 time in total.

penguinoid
Posts: 26
Joined: Sat Jun 01, 2013 5:27 pm

Re: Can you rewire Dr Drum to FL Studio?

Post by penguinoid » Sat Sep 07, 2013 10:04 pm

nowhere is the right place to ask questions about Dr. Drum, unless that question is: "Why is this software's advertising so comically bad".

User avatar
Electric_Head
Posts: 16958
Joined: Tue May 11, 2010 9:59 am
Location: South of Africa
Contact:

Re: Can you rewire Dr Drum to FL Studio?

Post by Electric_Head » Mon Sep 09, 2013 6:46 am

So can you rewire reason to FL?
Yes.
Image ImageImage Image
Image

User avatar
Ongelegen
Posts: 2310
Joined: Thu Feb 05, 2009 5:17 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Can you rewire Dr Drum to FL Studio?

Post by Ongelegen » Mon Sep 09, 2013 7:32 am

EH, you're confusing it with redrum/dr octo rex ;-)
Dr Drum is just another Dub Turbo.

@OP: pretty sure you can't, it's a piece of shit.

User avatar
Electric_Head
Posts: 16958
Joined: Tue May 11, 2010 9:59 am
Location: South of Africa
Contact:

Re: Can you rewire Dr Drum to FL Studio?

Post by Electric_Head » Mon Sep 09, 2013 7:54 am

aah, my mistake.
Thanks for the clarification Project EX.

Long time no see by the way. :t:
Image ImageImage Image
Image

wub
Posts: 34156
Joined: Tue Feb 26, 2008 3:11 pm
Location: Madrid
Contact:

Re: Can you rewire Dr Drum to FL Studio?

Post by wub » Mon Sep 09, 2013 8:03 am

RedCyan wrote:I don't know if this is the right place to ask this, but I'll just ask anyways.
No, you can't. Dr Drum is a standalone program and does not support being 'rewired' directly into FL. You could export your drums from Dr Drum as audio and then import them into FL Studio if you wanted to use them.

User avatar
RedCyan
Posts: 10
Joined: Mon Aug 12, 2013 4:26 am
Location: US
Contact:

Re: Can you rewire Dr Drum to FL Studio?

Post by RedCyan » Tue Oct 29, 2013 9:37 pm

I don't even remember asking this... It's obviously no anyways since Dr Drum's so shitty.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests