Ableton not producing sound for midi?

hardware, software, tips and tricks
Forum rules
By using this "Production" sub-forum, you acknowledge that you have read, understood and agreed with our terms of use for this site. Click HERE to read them. If you do not agree to our terms of use, you must exit this site immediately. We do not accept any responsibility for the content, submissions, information or links contained herein. Users posting content here, do so completely at their own risk.

Quick Link to Feedback Forum
Locked
User avatar
JamesHanvey
Posts: 234
Joined: Wed Jul 10, 2013 3:48 pm
Contact:

Ableton not producing sound for midi?

Post by JamesHanvey » Tue Mar 31, 2015 5:44 pm

It worked before i updated (accidentally) updated to Windows 8.1. The drivers are all installed, Ableton responds when i hit the keys (i.e the top right square flashes when i press it) but there's just no sound.When i set it up with my keyboard, no sound comes out either.

I think i have everything set up right in ableton, here's a prnt screen anyway Image

any help would be great.

User avatar
cyclopian
Posts: 1275
Joined: Tue Apr 09, 2013 11:28 pm
Location: Oakland, CA

Re: Ableton not producing sound for midi?

Post by cyclopian » Tue Mar 31, 2015 7:42 pm

is the track armed that you are trying to play midi from?
:middlefinger:

User avatar
JamesHanvey
Posts: 234
Joined: Wed Jul 10, 2013 3:48 pm
Contact:

Re: Ableton not producing sound for midi?

Post by JamesHanvey » Thu Apr 09, 2015 9:21 pm

Sure is

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests