logic 8

hardware, software, tips and tricks
Forum rules
By using this "Production" sub-forum, you acknowledge that you have read, understood and agreed with our terms of use for this site. Click HERE to read them. If you do not agree to our terms of use, you must exit this site immediately. We do not accept any responsibility for the content, submissions, information or links contained herein. Users posting content here, do so completely at their own risk.

Quick Link to Feedback Forum
Locked
tarranjoe1
Posts: 18
Joined: Wed Nov 28, 2007 6:17 pm

logic 8

Post by tarranjoe1 » Mon Dec 17, 2007 12:39 am

i'm getting a copy of logic 8 tomorrow (soooooo excited), i was just wondering if anyone uses just the internal synths and samplers to make tunes or if having other synths is a necessity, cos i found in logic 7 there weren't many good synths for bass.

whineo
Posts: 1736
Joined: Fri Jan 19, 2007 1:32 pm
Location: ox

Post by whineo » Mon Dec 17, 2007 12:58 am

It has synths - and they have occilators - endless possibilities await you 8)

User avatar
thefootsoldiers
Posts: 180
Joined: Fri Sep 21, 2007 8:14 pm
Location: CHRISTCHURCH,DORSET,UK
Contact:

Post by thefootsoldiers » Mon Dec 17, 2007 8:37 am

the synths and samplers are great...
logic also comes with about 8gb of samples...

User avatar
SickMan D
Posts: 908
Joined: Sat Nov 25, 2006 6:16 pm
Location: Bristol
Contact:

Post by SickMan D » Mon Dec 17, 2007 12:14 pm

Looks slick gonna get myself a copy... Jah bless Intel :lol:

whineo
Posts: 1736
Joined: Fri Jan 19, 2007 1:32 pm
Location: ox

Post by whineo » Mon Dec 17, 2007 2:17 pm

thefootsoldiers wrote: logic also comes with about 8gb of samples...
its closer to 39 gb 8)

User avatar
Sharmaji
Posts: 5179
Joined: Sun Jan 22, 2006 5:03 pm
Location: Brooklyn NYC
Contact:

Post by Sharmaji » Mon Dec 17, 2007 3:33 pm

Whineo wrote:
thefootsoldiers wrote: logic also comes with about 8gb of samples...
its closer to 39 gb 8)
exactly

and the es1, es2, exs24, fm synth... all really great for basses.
twitter.com/sharmabeats
twitter.com/SubSwara
subswara.com
myspace.com/davesharma
Low Motion Records, Soul Motive, TKG, Daly City, Mercury UK

tmu
Posts: 218
Joined: Wed Mar 29, 2006 9:40 pm
Location: Helsinki, Finland
Contact:

Post by tmu » Tue Dec 18, 2007 4:42 pm

the 8.01 update is available for dload now.

u can hide the transport bar etc, sum liitle bugs fixed etc.
"The bass has to be on my chest, and the snare needs to smack me around the face!"


http://www.myspace.com/djtmu
http://www.stepahead.fi/YaBB.pl/
http://subsessions.blogspot.com/

two oh one
Posts: 2786
Joined: Mon Nov 20, 2006 5:30 am
Location: Croydon ---> Los Angeles
Contact:

Post by two oh one » Tue Dec 18, 2007 4:47 pm

I hope they fix the Apogee/control surface bug. That was the only annoying thing I encountered with L8.
Image
Image
Ahier wrote: I like to push lego up cat bums

User avatar
ytdub
Posts: 165
Joined: Fri Jul 13, 2007 7:05 pm
Location: DC; NE

Post by ytdub » Tue Dec 18, 2007 4:59 pm

Would it work well on my macbook?

neroninja2012
Posts: 2
Joined: Mon Dec 10, 2007 2:35 am

Post by neroninja2012 » Tue Dec 18, 2007 5:14 pm

Logic 8 is very buggy not tried the update though as I'm running a warez version somebody post the update please rapidshare etc

two oh one
Posts: 2786
Joined: Mon Nov 20, 2006 5:30 am
Location: Croydon ---> Los Angeles
Contact:

Post by two oh one » Tue Dec 18, 2007 5:51 pm

ytdub wrote:Would it work well on my macbook?
No idea. You need plenty of Ram. Maybe 2 GB is enough.

NERONINJA2012 wrote:Logic 8 is very buggy not tried the update though as I'm running a warez version somebody post the update please rapidshare etc
Yeah, alright mate -I'd love to enable you to procure an update for your pirated copy, seeing as I spent hard earned money on mine.

:wink:
Image
Image
Ahier wrote: I like to push lego up cat bums

two oh one
Posts: 2786
Joined: Mon Nov 20, 2006 5:30 am
Location: Croydon ---> Los Angeles
Contact:

Post by two oh one » Tue Dec 18, 2007 8:18 pm

two oh one wrote:I hope they fix the Apogee/control surface bug. That was the only annoying thing I encountered with L8.
Wow, the Logic control is working again. :) Happy camper. No more mouse clicking for me.
Image
Image
Ahier wrote: I like to push lego up cat bums

proxy
Posts: 15
Joined: Thu May 03, 2007 12:26 am
Location: San Jose, CA

Post by proxy » Tue Dec 18, 2007 9:14 pm

NERONINJA2012 wrote:Logic 8 is very buggy not tried the update though as I'm running a warez version somebody post the update please rapidshare etc
Or you could go buy it. Or, better yet, you could go fuck yerself.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 42 guests