Tips on automating the alpacas in Logic

hardware, software, tips and tricks
Forum rules
By using this "Production" sub-forum, you acknowledge that you have read, understood and agreed with our terms of use for this site. Click HERE to read them. If you do not agree to our terms of use, you must exit this site immediately. We do not accept any responsibility for the content, submissions, information or links contained herein. Users posting content here, do so completely at their own risk.

Quick Link to Feedback Forum
User avatar
vertx
Posts: 726
Joined: Tue May 18, 2010 12:31 am
Location: ➫ ➬ ➩ ✈

Re: Tips on automating the alpacas in Logic

Post by vertx » Thu Jun 09, 2011 11:11 am

gimmiefilth wrote:hey guys i love this forum. anyway i really need help on this. i really want to add automation to my wobbles. i follow all of the instructions, but when i draw in the automation nothing happens, my basslines isn't effected at all. and i cant seem to figure it out?

Is the channel strip your synth is on set to "Read" and highlighted in green?

gimmiefilth
Posts: 3
Joined: Wed Jun 08, 2011 9:00 pm

Re: Tips on automating the alpacas in Logic

Post by gimmiefilth » Thu Jun 09, 2011 3:17 pm

Is the channel strip your synth is on set to "Read" and highlighted in green?
yes. everything seems to be correct.i set to mod 5 den. draw automation. on read mode. but still isn't effected? :x

User avatar
Ldizzy
Posts: 1651
Joined: Wed Feb 03, 2010 9:47 am

Re: Tips on automating the alpacas in Logic

Post by Ldizzy » Thu Jun 09, 2011 7:31 pm

does it wobble at first :P

please give details, you wont have any input if u dont detail your posts...
Sharmaji wrote:2011: the year of the calloused-from-overuse facepalm

gimmiefilth
Posts: 3
Joined: Wed Jun 08, 2011 9:00 pm

Re: Tips on automating the alpacas in Logic

Post by gimmiefilth » Thu Jun 09, 2011 8:02 pm

Ldizzy wrote:does it wobble at first :P

please give details, you wont have any input if u dont detail your posts...
yeah it wobbles at first... :p
is that why?
is there any way i can automate it?

User avatar
Ldizzy
Posts: 1651
Joined: Wed Feb 03, 2010 9:47 am

Re: Tips on automating the alpacas in Logic

Post by Ldizzy » Thu Jun 09, 2011 8:42 pm

please, precise.

describe your whole chain of plugin, fx, etc... then we'll help!
Sharmaji wrote:2011: the year of the calloused-from-overuse facepalm

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests